Prima reteta pe care Julie Powell a incercat-o din cartea Juliei Child este Potage Parmentier. O reteta usoara,care a cucerit-o,iar de aici dorinta de a le incerca pe toate din faimoasa carte "Mastering the Art of French Cooking".
Timp:50 min
Portii:6-8
Ingrediente:1 praz
4 cartofi medii
2 litri de apa
o lingurita de sare
2-3 linguri de unt sau smantana
4-5 linguri de smantana
o legatura de patrunjel
Mod de preparare: Prazul si cartofii se spala ,se curata,iar apoi se taie si se pun la fiert cca. 40 de min.
-Legumele se scot din supa si se paseaza.
Crema de legume o punem inapoi in supa si mai dam un clocot.Adaugam untul sau smantana,( eu am pus putin din fiecare),sare si verdeata.
De preferinta supa se serveste alaturi de crutoane rumenite in ulei de masline si rozmarin.
Pofta buna!
“I was 32 when I started cooking; up until then, I just ate.”
Julia Child
Some text here.
More about me»
0
comentarii:
Trimiteți un comentariu
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)